تارا خبر
  • صفحه نخست
  • خوزستان
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگ و هنر
  • بین الملل
۱۵ آبان ۱۴۰۴
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان:

راه‌اندازی ۳۱ واحد نانوایی پخت نان کامل در خوزستان/ بازرسی‌ از نانوایی‌ها با جدیت ادامه دارد

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان گفت: ۳۱ واحد نانوایی نوع ۲ با پخت نان کامل (سبوس‌دار) از ابتدای سال جاری تاکنون در سطح استان راه‌اندازی شده‌ است. امید جهان‌نژادیان در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: توسعه فرهنگ مصرف نان کامل به‌عنوان یک نان سالم و مغذی، یکی از برنامه‌های محوری این اداره‌ […]

تیر 26, 1404 2 دقیقه خواندن
چاپ خبر

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان گفت: ۳۱ واحد نانوایی نوع ۲ با پخت نان کامل (سبوس‌دار) از ابتدای سال جاری تاکنون در سطح استان راه‌اندازی شده‌ است.

امید جهان‌نژادیان در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: توسعه فرهنگ مصرف نان کامل به‌عنوان یک نان سالم و مغذی، یکی از برنامه‌های محوری این اداره‌ کل بوده و در همین راستا اقدامات متعددی از جمله برگزاری ۲ دوره متوالی جشنواره ملی نان خوزستان و برپایی صبحانه نان کامل در دبیرستان دخترانه شاهد رضوان به منظور فرهنگ‌سازی در نسل نوجوان انجام شده است.

وی با اشاره به ۳۱ واحد نانوایی پخت نان کامل افزود: این واحدها در شهرهای اهواز، آبادان، جایزان، بهبهان، حمیدیه، مسجدسلیمان، دزفول، رامهرمز، شادگان، شوشتر، باوی، کارون، باغملک و شیبان فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.

جهان‌نژادیان گفت: راه‌اندازی نخستین شعبه آکادمی ملی نان ایران با عنوان کانون آموزشی و فناوری نان خوزستان از دیگر اقدامات این اداره کل در زمینه توسعه فرهنگ مصرف نان کامل بوده و این آکادمی با هدف ارتقای کیفیت نان در استان ایجاد شده است.

وی اضافه کرد: طبق دستور کارگروه آرد و نان، کیسه‌های آرد مصرفی این نانوایی‌ها با رنگ قرمز توزیع می‌شود تا تمایز آن‌ها با نانوایی‌های نوع اول مشخص شود. همچنین نانوایان پخت نان کامل، آرد را به نرخ مصوب ۸۰ هزار تومان برای هر کیسه دریافت می‌کنند.

نظارت بی‌وقفه بر نانوایی‌های اهواز

جهان‌نژادیان با اشاره به نظارت بی‌وقفه بر نانوایی‌های اهواز گفت: در راستای اجرای دستور قرارگاه امنیت غذایی استان خوزستان، بازرسی‌ها و نظارت‌های میدانی بر فعالیت نانوایی‌های مناطق ۲، ۳، ۴ و ۵ شهر اهواز همچنان با جدیت ادامه دارد.

وی ادامه داد: تیم‌های بازرسی اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان، با حضور مستمر در سطح این مناطق، عملکرد نانوایی‌ها را از نظر کیفیت پخت، وزن چانه، رعایت نرخ‌های مصوب و نحوه برخورد با مشتریان بررسی می‌کنند.

جهان نژادیان یادآور شد: این اقدامات با هدف ارتقاء کیفیت عرضه نان، جلوگیری از تخلفات صنفی و تامین رضایت عمومی شهروندان، به‌صورت هماهنگ با سایر دستگاه‌های نظارتی پیگیری می‌شود.

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

  • حریق در شرکت پالایش نفت پارسیان ایوانکی
  • پنج مصدوم در پی انفجار گاز شهری در منطقه معین‌زاده اهواز
  • قدرت فیلتر کردن: چطور نادیده بگیریم؟
  • خوزستانِ نفت‌خیز، مدارسِ کانکسی و تخریبی دارد/ فاصله شاخص‌های آموزشی خوزستان با میانگین کشور نگران‌کننده است/ مسئولیت اجتماعی شرکت‌های نفتی در قبال آموزش خوزستان باید واقعی شود
  • مدارس خوزستان یک‌سوم روزهای سال تحصیلی تعطیل بوده‌اند
  • رقص اصیل کردی بانه به ثبت ملی رسید
  • افقه: خوش‌بینانه‌ترین برآوردها از فقر ۳۰ تا ۳۶ درصد جمعیت خبر می‌دهند / بحران فقر گسترش می‌یابد افقه: خوش‌بینانه‌ترین برآوردها از فقر ۳۰ تا ۳۶ درصد جمعیت خبر می‌دهند / بحران فقر گسترش می‌یابد
  • برای برخورد با کشف حجاب، بگیر و ببند به جایی نمی رسد
  • سفره کارگران از اول امسال تا امروز یک چهارم آب رفته است
  • قبولی بی‌سابقه ۸۱ نفر از جوانان منگشت در رشته‌های علوم پزشکی؛ نقطه عطفی برای آینده سلامت مردم منطقه
  • بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان به دستگاه پیشرفته لاپاراسکوپی مجهز شد
  • انفجار در نزدیکی شهرداری رباط‌کریم؛فرماندار: حادثه بدون خسارت بود
  • خوزستان در جمع پنج استان برتر کشور در طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها
  • بازدید کارشناسان شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب از مرکز پایش و آزمایشگاه مرکزی آب اهواز
  • تنها صداست که می‌ماند
  • صفحه نخست
  • خوزستان
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگ و هنر
  • بین الملل